Udruge

Novosti

Novosti » Zajednica tehničke kulture DNŽ i GD » Novost Details
  

U Centru za mlade Dubrovnik otvorena izložba Rukama složeno

Objavljeno: 26.11.2020
U Centru za mlade Dubrovnik otvorena izložba Rukama složeno U Centru za mlade Dubrovnik sinoć je otvorena izložba "Rukama složeno" u sklopu Foruma mladih Grada Dubrovnika. Organizator izložbe je Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grad Dubrovnik , a partneri u organizaciji Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika  i Centar za mlade Dubrovnik. Kustosica izložbe je akademska slikarica Lena Kramarić.

Na izložbi je izloženo i preko 100 radova polaznika LEGO igraonica koje je organizirala Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, makete brodova s radionica Modelarskog instituta Nave Dumins koje su nastale u Centru brodomaketarstva, te komegrami s Fotoradionice Hrvatskog fotosaveza u surdanji s Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika i Osnovnih škola Lapad i Montovjerna.

U programu otvaranja sudjelovali su violončelisti Umjetničke Škole Luke Sorkočevića Iva Nodilo, Lovro Marković i Đive Čatić izvodeći djela J. F. Dotzauera i A. Vivaldija. Zbog epidemioloških razloga nije bilo moguće organizirati otvaranje izložbe uz nazočnost autora i posjetitelja, već se izradio video zapis s otvaranja uz uvodno slovo pročelnika Dživa Brčića i kustosice Lene Kramarić.

Video s otvaranja je dostupan na sljedećem linku.

Slike:
  

Najave

Najave
Copyright © 2010 - Zajednica tehničke kulture Dubrovnik, HR Terms Of Use  · Privacy Statement