Udruge

Novosti

Novosti » Zajednica tehničke kulture DNŽ i GD » Novost Details
  

Prijave na besplatne online radionice "Nauči Excel"

Objavljeno: 12.12.2020
Prijave na besplatne online radionice U srijedu, 16. prosinca od 18:00 će tajnik Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica održati dva modula besplatnih online radionica „Nauči Excel“.

Početnički modul je od 18:00 do 19:30, nakon kojeg slijedi kratka pauza od 15 minuta. Od 19:45 do 21:15 će se održati napredniji modul.
Moguće je sudjelovati na jednom ili na oba modula. Za radionicu se potrebno prijaviti putem Google obrasca: https://forms.gle/dc1KahDEg853YmG89

Radionicu organizira Udruga za mlade Maro i Baro u sklopu projekta Informadur – Informativni centar za mlade 2.0 financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Na radionici će polaznici sudjelovati putem Zoom aplikacije, te će moći naučiti sve potrebno za kvalitetan radu Excel programu. Zbog epidemioloških mjera radionice će se u potpunosti održati online.

Excel je neophodan alat u cijelom svijetu i poslodavci često traže da ste upoznati s njim jer olakšava svaki uredski posao. Mogućnosti su ogromne – vođenje statistike, izračuni, analiza podataka, proračunske tablice i organizacija financija za osobnu i poslovnu primjenu. Uz korištenje Excela moguće je poslovne ili osobne zadatke obaviti brže nego ikad. Uz spomenuti prezentirat će se i alternativni besplatni programi.

Slike:
  

Najave

Najave
Copyright © 2010 - Zajednica tehničke kulture Dubrovnik, HR Terms Of Use  · Privacy Statement