Udruge

Novosti

Novosti » Zajednica tehničke kulture DNŽ i GD » Novost Details
  

Prijave na novi ciklus radionica 75 godina tehničke kulture u Centru za mlade Dubrovnik

Objavljeno: 22.07.2021
Prijave na novi ciklus radionica 75 godina tehničke kulture u Centru za mlade Dubrovnik
Povodom obiljžavanja 75. godina tehničke kulture u Republici Hrvatskoj, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz potporu Hrvatske zajednice tehničke kulture organiziraju ciklus od 8 radionica za djecu i mlade "75 godina tehničke kulture u Centru za mlade Dubrovnik".

U četvrtak 29.07. i petak 30.07. u popodnenvim terminima u 19:00 će se održati Papercraft radionice za mlade (od 7. razreda osnovne škole i starije). Papercraft su nove radionice, a na njima će polaznici izrađivati figure i maske od kartona prema zadanom predlošku, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.

Srijeda 28.07., četvrtak 29.07. i petak 30.07. u 9:00 i 11:00 su rezervirani za radionice crtanja 3D olovkama za djecu i mlade. Na radionicama crtanja 3D olovkama će polaznici uz pomoć 3D olovke crtati zanimljive predmete, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.
 
Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: https://forms.gle/AQq9HwPy29pjJML38

Obavezno je donijeti maske na radionice sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.


Slike:
  

Najave

Najave
Copyright © 2010 - Zajednica tehničke kulture Dubrovnik, HR Terms Of Use  · Privacy Statement