Udruge

Novosti

Novosti » Društvo brodomodelara 'Argosy' » Novost Details
  

Kreće novi ciklus radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva

Objavljeno: 19.09.2021
Kreće novi ciklus radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva
U utorak 21. rujna počinje novi ciklus radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva na Batali (Ulica Nikole Tesle 10).

Centar brodomaketarstva i Radionice brodomaketarstva vodi Mladen Mitić, nagrađivani brodomaketar, međunarodni brodomaketarski sudac, predsjednik Hrvatskog saveza brodomaketara i Modelarslog instituta Nave Dumins, uz pomoć također nagrađivanog brodomaketara Vladimira Glavočića, predsjednika Društva brodomodelara Argosy. Sve dogovore oko radionica roditelji mogu odraditi s gosparom Mladenom u terminu radionica te prije ili iza radionice.

Radionice su primarno namijenjene učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda, a sudjelovati mogu i učenici srednjih škola, studenti i građani.

Radionice brodomaketarstva će se održavati kroz cijelu školsku godinu ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom u terminu od 17:30 do 19:00 u Centru brodomaketarstva na Batali. Radionice su otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati radionice.

Centar brodomaketarstva i radionice brodomaketarstva su sufinancirane kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.
Slike:
  

Najave

Najave
Copyright © 2010 - Zajednica tehničke kulture Dubrovnik, HR Terms Of Use  · Privacy Statement