Udruge

Novosti

Novosti » Informatički klub 'FUTURA' » Novost Details
  

Prijavi se na Kenova Gaming Creator Cup FIFA22

Objavljeno: 08.11.2021
Prijavi se na Kenova Gaming Creator Cup FIFA22
Facebook FIFA Creatori Vam donose prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 u suradnji sa Informatičkim klubom Futura. Online turnir počinje u ponedjeljak 15. studenog u 17 sati. Uz ugodno druženje i prijenos uživo na Facebook stranici Kenova Gaminga vidjeti ćemo tko je trenutno najbolji FIFA FUT igrač, a tko ima najbolje izgovore za svoje poraze.

Turnir je besplatan za sve igrače, a broj prijava je ograničen. Prijaviti se možete na linku:www.futura.com.hr/fifa-prijava/

Pravila turnira: 16 natjecatelja, PS4 verzija FIFA-e 22, Knockout sistem najbolji u 3 utakmice, FUT ekipe, zabranjeno korištenje loan igrača, svaki natjecatelj je obavezan streamat svoje utakmice kako bi se mogla provjeriti regularnost i sudjelovati u streamu.

Za prva 3 mjesta su kao nagrade osigurani PS kuponi u iznosima od 500 kn za 1. mjesto, 350 kn za 2. mjesto i 150 kn za 3. mjesto.

Prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 organizira Kenova Gaming u suradnji s Informatičkim klubom Futura, uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.
Slike:
  

Najave

Najave
Copyright © 2010 - Zajednica tehničke kulture Dubrovnik, HR Terms Of Use  · Privacy Statement