Udruge

Novosti

Novosti » Zajednica tehničke kulture DNŽ i GD » Novost Details
  

Održane radionice crtanja 3D olovkama u Zadru

Objavljeno: 15.11.2021
Održane radionice crtanja 3D olovkama u Zadru
U subotu 13. studenog je na gradskoj lokaciji Pozdrav Suncu u Zadru bila planirala ekološka akcija čišćenja podmorja. Osim eko akcije, udruge Zajednice tehničke kulture Zadarske županije su trebale predstaviti svoje programe, prezentirati svoju opremu i rad kroz zanimljive radionice robotike, radioamaterizma, elektronike, astronomije, programiranja i ostaloga. U sklopu akcije je bilo planirano da se predstave i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnik i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije sa svojim radionicama i projektima. Nažalost zbog lošeg vremena i kiše eko akcije se otkazala.

Tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnik i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica je održao radionice crtanja 3D olovkama u prostorima Aerokluba Zadar. Na radionicama su sudjelovali učenici osnovnih i srednjih škola iz Zadra. Polaznici su crtali razne 3D figure, od pokemona, Simpsona, snješka, a radili su i kuglice za bor.

S ovim radionicama je nastavljena kvalitetna suradnja Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije i Zadarske županije.
Slike:
  

Najave

Najave
Copyright © 2010 - Zajednica tehničke kulture Dubrovnik, HR Terms Of Use  · Privacy Statement