Udruge

Novosti

Novosti » Aero klub 'Nimbus' » Novost Details
  

Aeroklub Nimbus organizira školu padobranstva

Objavljeno: 28.02.2020
Aeroklub Nimbus organizira školu padobranstvaAeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 

U Dubrovniku će se organizirati teorijski dio školovanja, dok će se praktični dio školovanja sa skokovima odraditi u Osijeku, u suradnji saAeroklubom Osijek. Teorijski dio školovanja će trajati 4 dana, gdje će predavanja biti organizirana u večernjim satima u tjednu od 16. do 22. ožujka ove godine. Praktični dio školovanja sa skokovima će biti organiziran u tjednu od 30. ožujka do 5. travnja (eventualna odgoda bi bila u slučaju lošeg vremena) u trajanju od 3 - 4 dana ovisno o broju polaznika. 

Cijena školovanja je 4.500,00 Kn te je u istu uključeno sljedeće: 
  • Teorijska nastava s pristupanjem ispitu 
  • Praktična obuka 
  • Godišnja članarina u AK Osijek 
  • 5 skokova sa 1000m 
  • padobran i ostala potrebna oprema za izvođenje skokova 

Polaznici mogu pristupiti školovanju ako su punoljetne osobe ili imaju 16+ godina uz potpis roditelja. 

Dodatne obaveze i troškovi koje polaznici mogu očekivati su sljedeći: 
  • Prije skokova potrebno je odraditi liječnički pregled u Splitu, Osijeku ili Zagrebu (cijena pregleda je oko 500kn; postoji opcija da se netom prije skokova u Osijeku odradi liječnički pregled) 
  • Putni troškovi / smještaj u Osijeku 

Za obje navedene stavke postoji već standardna (uigrana) procedura tako da se iste odrađivanju bez poteškoća i uz minimalne troškove. 

Akovi želite postati padobranac ili netko od vaših prijatelja / poznanika želi - možete se javit na mail nimbus@nimbus.hr, tunavicious@gmail.com ili na broj mobitela 098699611 za više informacija ili prijavu najkasnije do srijede 4. ožujka.
Slike:
  

Najave

Najave
Copyright © 2010 - Zajednica tehničke kulture Dubrovnik, HR Terms Of Use  · Privacy Statement